Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 200 g de boeuf haché
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 carotte, coupé en morceaux (env. 100 g)
- 1 branche de céleri, en morceaux (env. 50 g)
- 1 échalote, coupée en deux (env. 30 g)
- 250 g de riz risotto (ex. Arborio ou Carnaroli)
- 650 g d'eau
-
1
cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
nebo 1 c. à soupe de pâte de bouillon de légumes - 300 g de tomates concassées en conserve
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 15 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 min
Spaghetti carbonara
40 min
Boeuf Stroganoff
45 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min
Penne au thon
35 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Pâtes au poulet, champignons et haricots verts
40 min
Spaghetti tomates et lardons
35 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min