Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce
- 4 brins de romarin, frais, effeuillé
- 300 g d'oignons, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 250 g d'eau
- 20 g de vinaigre balsamique
- 1 cube de bouillon de boeuf (pour 0,5 l de liquide)
- 1 ½ c. à café de sel
- 5 pincées de poivre, moulu
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, en tranches (5 mm)
- 500 g de carottes, pelées, en tranches (5mm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 saucisses à rôtir de porc (d’env. 120 g), piquées plusieurs fois sur les deux faces
La finition
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena) express (pour sauce brune)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2268 kJ / 545 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 Min
Papet vaudois
55 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Poulet stroganov
50 Min
Riz Casimir
45 min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Salade de cervelas au fromage
10min
Stroganoff
45 min
Salade de poulet au curry
30 min
Croissants au jambon
35 min