Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (volitelně)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Tuk
- 10.44 g
- Vláknina
- 2.06 g
Alternativní recepty
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Burgers de dinde
1 Std. 25 Min
Muesli croustillant
2 godz.
Biscuits chapeau Napoléon
2 godz.
Tranche suédoise à la carotte
2 godz.
Pastilla de poulet
1u. 10min
Curry de poisson
35 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1h
Mini pizzas
1 Std. 20 Min
Pâté aux champignons
45 min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 min.
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min