Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (volitelně)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Tuk
- 10.44 g
- Vláknina
- 2.06 g
Alternativní recepty
Tarte aux pommes
1h 15min
Mini pizzas
1 godz. 20 min
Burgers de dinde
1h 25min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Croquant au chocolat
15 Std.
Riz au mélange de légumes
55 min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55 min
American apple pie
1 godz. 20 min
Hot-dogs
35 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h