
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (volitelně)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 316 kcal / 1321 kJ
- Protein
- 26.16 g
- Tuk
- 10.44 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Vláknina
- 2.06 g
Alternativní recepty
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Cake aux abeilles avec glaçage
1hod. 25min
Beignets de crevettes et patates douces
55min
Roulés de dinde au gorgonzola
1hod.
Poulet citron
50min
Poulet oriental au couscous
45min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2hod. 35min
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2hod. 30min
Mini pizzas
1hod. 20min
Soupe de nouilles chinoises et mélange de champignons
35min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1hod. 30min
Crème de pois
40min