Fingers de poisson à la sauce tomate

Fingers de poisson à la sauce tomate

3.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g de bière
  • 120 g de farine de blé
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • ½ c. à café de persil séché
  • 1 c. à café de levure déshydratée
  • 1 c. à café de sel fin
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 400 g de passata
  • ½ c. à café de sucre (volitelně)
  • 1 pincée de bicarbonate de soude
  • 300 g d'huile de friture

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26.16 g
Kalorie 1321 kJ / 316 kcal
Tuk 10.44 g
Vláknina 2.06 g
Sacharidy 26.43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...