Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bière
- 120 g de farine de blé
- ½ c. à café d'ail en poudre
- ½ c. à café de persil séché
- 1 c. à café de levure déshydratée
- 1 c. à café de sel fin
- 500 g de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
- 30 g d'huile d'olive
- 400 g de passata
- ½ c. à café de sucre (volitelně)
- 1 pincée de bicarbonate de soude
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Tuk
- 10.44 g
- Vláknina
- 2.06 g
Alternativní recepty
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Sauce BBQ
20min
Vol-au-vent aux quenelles
35min
Boulettes de viande épicées et nouilles chinoises aux légumes
1 godz. 20 min
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40min
Burger de poulet à l'indienne
4 godz.
Poulet pékinois
45min
Rouleaux de printemps
55 Min
Paella aux haricots rouges
55 Min
Granité au café
Žádné hodnocení
Crème de pois
40min
Wraps poulet Tandoori
50 min