
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien in schijfjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 51 kcal / 212 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Cashew- en kokosmelk
10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení
Krokante olijven
1hod. 30min
Amandelmelk
10min