Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roomboterglazuur
5 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Yoghurtdressing
5 Min
Sinaasappel-currydressing
10min
Chocolade en banaan charlotte
Žádné hodnocení
Bessenlikeur
30min
Krokante olijven
1h 30min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Basisbouillon
Žádné hodnocení