Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruitnectar
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Snel bladerdeeg
1sa 20 dk
Erwten met ham
25 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 godz. 10 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Snel vruchtenijs
10min
Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Gevulde kalkoenborst
Žádné hodnocení
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení