Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g gelatineblaadjes (ong. 10 blaadjes)
- 75 g water
- 75 - 80 g citroensap (ong. 2 citroenen)
- 1000 g peren, gepeld, in stukken
- 6 el suiker
- 750 g aardbeien, in schijfjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 212 kJ / 51 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van gehakte groenten
10 min
Cashew schenkroom
No ratings
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
No ratings
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Appels met cidersabayon
No ratings
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Mini kerstboompjes
45min
Vruchtensaus (coulis)
10 min