Zařízení & příslušenství
Ijs van amarenakersen
Příprava 10min.
Celkový 8hod. 10min.
4 porties
Suroviny
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
6 g
Kalorie
1967 kJ /
467 kcal
Tuk
28 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Koude lekkernijen
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan challah brood
2hod. 30min.
Kruiden- en citroenzout
1hod.
Uiensoep
1hod.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min.
Honingraat
1hod. 30min.
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.
Boterhammen met spinazie pesto
1hod. 55min.
Indiase mosterd
Žádné hodnocení
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min.
Basis kippenbouillon
35min.
Romige champignonsoep
20min.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min.