Zařízení & příslušenství
红烧肉
Příprava 10min.
Celkový 55min.
3 人份
Suroviny
-
新鲜姜 切成薄片10 克
-
五花肉,带皮 切块(3公分 x 3公分)500 克
-
冰糖50 克
-
酱青25 克
-
黑酱油25 克
-
绍兴花雕酒50 克
-
水100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24 g
Kalorie
3179 kJ /
760 kcal
Tuk
63 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品幸福厨房家常料理
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní