红烧肉

红烧肉

3.1 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
3 人份

Suroviny

  • 新鲜姜 切成薄片
    10 克
  • 五花肉,带皮 切块(3公分 x 3公分)
    500 克
  • 冰糖
    50 克
  • 酱青
    25 克
  • 黑酱油
    25 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24 g
Kalorie 3179 kJ / 760 kcal
Tuk 63 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...