Zařízení & příslušenství
油爆虾
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
姜 切片10 克
-
葱 切段2 支
-
新鲜的虾 中型或小型,剪去须400 克
-
盐1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
料酒15 克
-
糖30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1585 mg
Protein
18.4 g
Kalorie
975.1 kJ /
233.1 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
12.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína