油爆虾

油爆虾

4.3 115 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 30 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    2 支
  • 新鲜的虾 中型或小型,剪去须
    400 克
  • 1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 料酒
    15 克
  • 30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1585 mg
Protein 18.4 g
Kalorie 975.1 kJ / 233.1 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...