
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di carne trita di manzo
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 1 carota a pezzi (circa 100 g)
- 1 gambo di sedano a pezzi (circa 50 g)
- 1 scalogno a pezzi (circa 30 g)
- 250 g di riso per risotto (es. Arborio o Carnaroli)
- 650 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa - 300 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 15 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 535 kcal / 2241 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Tiramisù alla stracciatella
2hod. 30min
Cottura del riso
25min
Panini al müesli (dolci)
2hod.
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Carote sottovuoto al miele
1hod. 20min
Contorno di verdure
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Vongole alla marinara
30min
Risotto giallo con pollo
40min
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Riso al pomodoro
30min