Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g di carne trita di manzo
- 2 cucchiaio di olio di oliva
- 1 carota, a pezzi (circa 100 g)
- 1 gambo di sedano, a pezzi (circa 50 g)
- 1 scalogno, a pezzi (circa 30 g)
- 250 g di riso per risotto (es. Arborio o Carnaroli)
- 650 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale, fatto in casa - 300 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 15 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Seppie con i piselli
35min
Risotto alla milanese
30min
Polpette al sugo
45min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Pasta e fagioli
50min
Minestrone
45min
Piselli con prosciutto
30min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1h
Cotechino e lenticchie
1h
Risotto al parmigiano
25min