Kompatibilní verze
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra, pasta media, tagliato a pezzi (2-3 cm)
nebo 80 g di Parmigiano, pasta media, tagliato a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori maturi, senza semi e tagliato a cubetti (0.5-1 cm)
nebo 300 g di pomodori ciliegino, in scatola, senza semi e tagliato a cubetti (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo conchiglie, oppure un altro tipo di pasta corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al sugo
45 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Impasto per pizza
1h
Focaccia con pomodori
40 Min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Salsa al pomodoro
25 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Sugo di verdure
40 Min