Kompatibilní verze
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra, pasta media, tagliato a pezzi (2-3 cm)
nebo 80 g di Parmigiano, pasta media, tagliato a pezzi (2-3 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
300
g di pomodori maturi, senza semi e tagliato a cubetti (0.5-1 cm)
nebo 300 g di pomodori ciliegino, in scatola, senza semi e tagliato a cubetti (0.5-1 cm) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di basilico, fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 650 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo conchiglie, oppure un altro tipo di pasta corta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di basilico
10min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Impasto per pizza
1h
Polpette al sugo
45 min
Pasta e fagioli
50 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Verdure stufate
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Sugo di verdure
40 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min