Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 500 g di zucca (butternut), sbucciata, privata dei semi, tagliata a cubetti (1½ cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso a chicco lungo (parboiled, tempo di cottura: 20 min.)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 180 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Risotto alla zucca
35 Min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Impasto per pizza
1 Std.
Brodo di carne in pasta
45 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Riso al pomodoro
30 Min
Torta svedese alla carota
2 Std.
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 Min
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min