Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 500 g di zucca (butternut), sbucciata, privata dei semi, tagliata a cubetti (1½ cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso a chicco lungo (parboiled, tempo di cottura: 20 min.)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 180 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 Min
Pasta e piselli
35 Min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30 min
Risotto alla zucca
35 Min
Impasto per pizza
1j
Cioccolata calda
10 min
Frittata senza uova
Žádné hodnocení
Insalata di carote con cracker al sesamo
1j
Fideuà di verdure
Žádné hodnocení
Risotto zucca e pancetta
25 min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 menit
Riso al pomodoro
30 min