
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 500 g di zucca (butternut), sbucciata, privata dei semi, tagliata a cubetti (1½ cm)
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di riso a chicco lungo (parboiled, tempo di cottura: 20 min.)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 180 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 376 kcal / 1585 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 64 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30min
Impasto per pizza
1hod.
Besciamella
15min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Risotto alla zucca
35min
Pasta e piselli
35min
Risotto salame e piselli
30min
Risotto zucca e pancetta
25min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Purea di patate
45min