Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di zucca (butternut), sbucciata, privata dei semi, tagliata a cubetti (1½ cm)
- 20 g di olio di oliva
- 150 g di riso a chicco lungo (parboiled, tempo di cottura: 20 min.)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 425 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 90 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 min
Zuppa di lenticchie e fagioli
40 Min
Pesto di basilico
10 min
Ragù di lenticchie
1h 30 min
Insalata di pasta estiva con zucchine
30 min
Risotto alla zucca
35min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Brodo di carne in pasta
45 min
Crostini con funghi e Fontina
35min
Pentolata di riso e zucca
50min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h