Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di zucca (butternut), sbucciata, privata dei semi, tagliata a cubetti (1½ cm)
- 20 g di olio di oliva
- 150 g di riso a chicco lungo (parboiled, tempo di cottura: 20 min.)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 425 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 90 g di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 376 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 8 g
Alternativní recepty
Risotto zucca e pancetta
25 min
Risotto alla zucca
35min
Risotto alla zucca
30min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1h
Spaghetti con ragù di cavolfiore
Žádné hodnocení
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Brodo di carne in pasta
45min
Scorta di purea di zucca
30min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Pentolata di riso e zucca
50min
Purè di patate nature
55min