Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Garniture
- 30 g de beurre
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons
- 100 g de carottes
- 300 g de ragoût de bœuf, en dés
- 10 g de sauce de soja
- 20 g de vin blanc
-
½
c. à café de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
nebo ½ de bouillon de bœuf en cube (pour 0.5 l) - ½ c. à café de sel
- 100 g de lait
- 40 g de farine fleur
Pâte
- 50 g de beurre
- 20 g de saindoux
- 100 g d'eau
- 270 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- de l’huile, pour frire
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Sbrinz râpé
5 min
Muffins au chocolat
45 Min
Pain toast
16h
Riz à la tomate
30 min
Mini pizzas «Tricolores »
Žádné hodnocení
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pains pita
2 Std.