Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile de soja et un peu d’huile supplémentaire pour la friture
- 28 feuilles de riz (Ø 16 cm)
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de soja
- 200 g de viande hachée, porc et bœuf
- 1 poivron rouge, coupé en lanières (5 mm)
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (4 mm)
- 100 g de champignons de Paris, frais, coupés en lamelles (5 mm)
- 1 c. à soupe de mélange en poudre de cinq épices chinois
- 20 g de sauce de soja
- 1 c. à soupe d'huile de sésame, toasté
- ½ c. à café de sel
- 1 pot de pousses de haricots mungo fraîches (poids égoutté: 340 g), égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 528 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Lasagnes classiques
2h 5min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Beignets de poisson et sauce tartare
50 Min
Brownies
1 Std.
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Quiche aux 4 fromages
45 Min
Steak de filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux aux fines herbes
2 Std. 15 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1 Std. 30 Min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min