Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile de soja et un peu d’huile supplémentaire pour la friture
- 28 feuilles de riz (Ø 16 cm)
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de soja
- 200 g de viande hachée, porc et bœuf
- 1 poivron rouge, coupé en lanières (5 mm)
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (4 mm)
- 100 g de champignons de Paris, frais, coupés en lamelles (5 mm)
- 1 c. à soupe de mélange en poudre de cinq épices chinois
- 20 g de sauce de soja
- 1 c. à soupe d'huile de sésame, toasté
- ½ c. à café de sel
- 1 pot de pousses de haricots mungo fraîches (poids égoutté: 340 g), égouttés
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 528 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crevettes au curry
35min
Boulettes de viande épicées et nouilles chinoises aux légumes
1h 20min
Pains pita
2小时
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3h
Rouleaux frais estivaux
30 min
Salade de crevettes sicilienne
40min
Soupe au vin de Soleure
1h
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Žádné hodnocení
Brownies
45 min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55 Min
Curry de poulet
35min
Beignets de poisson et sauce tartare
50 min