Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os, sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre
- ½ c. à soupe de poudre de paprika
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 1 brin de thym, frais
- ½ c. à café d'origan frais
- 1 feuille de laurier, sèche
- 50 g de vin blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet au poivron rouge
1h 5min
Mini pavlovas à l’orange
Žádné hodnocení
Riz à la tomate
30min
Filet de merlu et salade de roquette aux betteraves
1 Std. 35 Min
Cornettes à la viande hachée
30min
Blanquette de veau
1h 15 min
Goulache
1h 5min
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45 min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Petits pois au jambon
30min