Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les tagliatelle
- 10 g de feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
La sauce olives et tomates
- 70 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
400
g de tomates de San Marzano, pelées concassées (2-3 cm)
nebo 400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm) - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 120 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1 godz. 35 min
Beignets de filets de perche
1h
Soupe de poireaux au fromage
30min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Curry d’agneau à l’indienne
1h 30min
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4hod.
Sauce à l’ail
15min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Citronette et vinaigrette
10min
Farfalle aux palourdes et tomates-cerises
30min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min