Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les tagliatelle
- 10 g de feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
La sauce olives et tomates
- 70 g de pecorino romano, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
-
400
g de tomates de San Marzano, pelées concassées (2-3 cm)
nebo 400 g de tomates, pelées concassées (2-3 cm) - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 2 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 120 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes classiques
2u. 5min
Poulet stroganov
50 min
Tarte aux pommes
1h 15 min
Salade de pommes de terre
8h 45min
Riz au mélange de légumes
55 min
Poulet au poivron rouge
1h 5 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Poulet citron
50 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min