Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignons
- 1 - 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 1 pincée de piment en poudre
- 50 g de vin blanc
-
150
g de bouillon de poisson
nebo 150 g d'eau et 1 c. à café de sel - 2 c. à café de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 c. à café de panure
- ½ c. à café de sel (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 14.98 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisse de poulet teriyaki
2u. 5min
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1h
Assiette bernoise
1h 15 min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2j 15 menit
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1h 20 min
Curry de poulet
35 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Curry vert de poulet
55 min
Curry de crevettes aux topinambours
45 min
Sauce à l’ail
15min