Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 30 g Butter
- 20 g Olivenöl, nativ
- 150 g Zwiebeln
- 100 g Karotten
- 300 g Rindsragout, gewürfelt
- 10 g Sojasauce
- 20 g Weisswein
-
½
TL Fleischbouillonextrakt
nebo ½ Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Milch
- 40 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
Teig
- 50 g Butter
- 20 g Bratbutter
- 100 g Wasser
- 270 g Mehl
- ½ TL Salz
- Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Schoggi-Charlotte mit Banane
24 godz.
Crevetten süss-sauer
1ωρ. 15 λεπτ.
Peking Chicken
45 Min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35min
Waldpilz-Cremesuppe
25 Min
Japanisches Chicken-Curry
55 dk
Langusten auf Glasnudeln
30min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 godz. 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40 Min
Sushireis
1 godz. 30 min