![Pizza alla Romana Pizza alla Romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/83551.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 TL Salz
- 30 g Sonnenblumenöl (oder Erdnussöl), zum Einfetten
Belag
- 500 g Pflaumentomate, entkernt und in Stücken
- 6 Sardellenfilets in Öl, oder entsalzt
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- 10 g Olivenöl, nativ
- Weizenmehl
- 1 TL Kapern, eingelegt, oder entsalzt
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 200 g Büffel-Mozzarella, in Scheiben (5 mm) und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30min
Pizza "Tricolore"
1u. 45min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 мин.
Basic-Cheesecake
10 Std.
Blätterteig, schnell
2h
Pizzaschnecken
1u. 20min
Toastbrot
16 Std.
Fagotto Napoletano
2h 15min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1 Std. 35 Min
Pizza alla Marinara
1 Std. 35 Min
Mini-Calzone "Neptun"
1u. 20min