Zařízení & příslušenství
Gratin dauphinois
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehe1
-
Kartoffeln in dünnen Scheiben (2–3 mm)1200 g
-
Vollrahm400 - 500 g
-
Salz nach Belieben1 TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
-
Gruyère (volitelně) gerieben25 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
1710 kJ /
409 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko