Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 1200 g Kartoffeln, in dünnen Scheiben (2–3 mm)
- 400 - 500 g Vollrahm
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 25 g Gruyère, gerieben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1710 kJ / 409 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45min
Penne mit Thon
35min
Zucchettibeilage
30min
Älpler Magronen
45min
Hörnlisalat
30min
Focaccia mit Zwiebeln
2u. 20min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Chnoblibrot
15min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Peperoni-Salat
20min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Geeister Kaffeeschaum
5min