Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weisser Fondant (siehe Tipp)
- 300 g Zucker
- 100 g Wasser
Vanillebiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 10 g Vanilleextrakt
- 70 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
Schokobiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 50 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver, ungesüsst (alle Sorten)
Ganache
- 250 g Bitterschokolade, 70 % Kakao
- 200 g Rahm, 30% Fettgehalt
Zusammenstellen
- 30 g Wasser, oder 10 % des Gesamtgewichts des Fondants
-
50
g Schokostreusel
nebo 50 g Schokostreusel, bunt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1188 kJ / 283 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1h
Spaghetti Bolognese
40 min
Vanillekipferl
1 godz. 30 min
Erdbeerkonfitüre
1h 5min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1h
Mister Tomate
1h
Holunder-Jogurt-Torte
7h 15min
Schokoladenmuffins
45 min
Bananen-Sorbet
5min
Pulled-Pork-Burger
4h 50min