
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weisser Fondant (siehe Tipp)
- 300 g Zucker
- 100 g Wasser
Vanillebiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 10 g Vanilleextrakt
- 70 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
Schokobiskuit
- 4 Eier
- 120 g Zucker
- 50 g Weissmehl
- 30 g Maisstärke
- 20 g Kakaopulver, ungesüsst (alle Sorten)
Ganache
- 250 g Bitterschokolade, 70 % Kakao
- 200 g Rahm, 30% Fettgehalt
Zusammenstellen
- 30 g Wasser oder 10 % des Gesamtgewichts des Fondants
-
50
g Schokostreusel
nebo 50 g Schokostreusel, bunt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 283 kcal / 1188 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokolade-Kokos-Kuchen
40min
Schokoladenmuffins
45min
Süsse Focaccia mit Haselnüssen
1hod. 45min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1hod. 30min
Gedünstetes Gemüse
15min
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1hod. 45min
Gefüllte Pouletbrüstchen mit Cranberry-Pesto
45min
Schwarzwäldertorte
2hod. 30min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1hod.
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2hod. 35min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1hod. 15min
Schoko-Vulkan
15min