Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksteig
- 10 g Backpulver
- 500 g Weissmehl
- 300 g Butter, kalt, in Stücken
- 220 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 10 g Vanillezucker
- 1 Ei, mittelgross (53-63 g)
-
1
EL Rahm, kalt
nebo 1 EL Milch, kalt
Frischkäse-Buttercreme
- 300 g Butter, zimmerwarm, in Stücken
- 250 g Puderzucker (kann 3-5 % Trennmittel enthalten)
- 400 g Mascarpone, kalt
- 250 g Magerquark, kalt
- 175 g Frischkäse, kalt
- 30 g Vanillepaste
Zahlen backen
- Weissmehl, zum Bemehlen
Fertigstellen
- Schokolade, Obst, Macarons, Kekse oder Blumen zum Dekorieren.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 171 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mürbeteig, süss
1 Std. 50 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Mini Pizza
1 Std. 20 Min
Kaiserschmarrn
35min
Ganache
20 min
Pancakes, amerikanisch
40 min
Cremeschnitten
2 godz. 25 min
Erdbeertörtchen
1 Std. 15 Min
Karamell-Bonbons
2h
Bananensplit-Frappé
15min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 Std. 40 Min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min