Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 300 g water
- 15 g verse gist
- 500 g bloem
- 15 g fijn zout
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
Gekruid vlees voor de vulling
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g gele paprika, in stukken
- 50 g paprika, rode, in stukken
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
- 300 g rundergehakt
- 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
- 2 snuifjes paprika, naar smaak
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen komijn
Assemblage
- olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Citroencake
2 Std.
Tiramisu met chocolade en chili
Žádné hodnocení
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30min
Citroen en yoghurt dessert
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min