
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 300 g water
- 15 g verse gist
- 500 g bloem
- 15 g fijn zout
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
Gekruid vlees voor de vulling
- 100 g ui gehalveerd
- 50 g gele paprika in stukken
- 50 g paprika, rode in stukken
- 30 g koriander
- 30 g verse muntblaadjes
- 30 g verse bladpeterselie
- 300 g rundergehakt
- 2 snuifjes fijn zout naar smaak
- 2 snuifjes paprika naar smaak
- 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
- 1 snuifje gemalen komijn
Assemblage
- olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 510 kcal / 2134 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Fatayer met kaas en munt
2hod.
Batbout met kaas
30min
Harira
7hod.
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1hod. 5min
Simit - Turkse sesam bagel
2hod. 10min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Kip met citroen
50min
Minipizza’s
1hod. 20min