Zařízení & příslušenství
Japanese Cheese Tarts
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 55min.
24 pieces
Suroviny
Tart shells
-
500 g cake flour, plus extra for dustinglow protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (volitelně)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
7.8 g
Kalorie
1435.1 kJ /
343 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
26.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Sweet Pastries
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1hod.
Tangzhong Milk Bread
2hod. 35min.
Homemade chicken stock powder
1hod. 35min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Kaya (coconut jam)
1hod. 10min.
Egg Tarts
50min.
Pineapple Tarts
1hod. 30min.
Super Soft Butter And Milk Buns
2hod. 40min.
Hokkaido Milk Loaf
4hod. 20min.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.
Killer Toast
2hod.
Homemade Pandan Kaya
55min.