Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pandan Cupcakes
- 6 ½ oz unsalted butter, room temperature, in pieces
- 8 ½ oz granulated sugar
- 3 large eggs, room temperature
- 1 tsp pandan paste
- 10 ½ oz cake flour
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- 6 ½ oz coconut milk
Salted Gula Melaka Caramel
-
7
oz palm sugar, gula melaka, cut into small pieces
nebo 7 oz coconut sugar, cut into small pieces - 2 oz water
- 2 pandan leaves, knotted (volitelně)
- 1 ½ oz unsalted butter
- 2 oz coconut milk
- ½ tsp salt
Coconut Whipped Frosting
- 3 oz confectioners sugar
- 3 ½ oz powdered coconut milk
- 14 oz heavy whipping cream, cold
- toasted coconut flakes, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2465 kJ / 589 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 263 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Japanese Cheese Tarts
1sa 55 dk
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 Std. 50 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Egg Tarts
50 min