Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
nebo 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 255 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Nasi Lemak
45min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 Std. 10 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Homemade Pandan Kaya
55min
Sambal Belacan
10min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min