Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g grated coconut
- ½ tsp salt
-
oil, for greasing
nebo 1 banana leaf - 4 roselle calyces, deseeded
- 1900 g water
- 4 pandan leaves, cut in strips (2.5 cm)
- 300 g small sago
- 180 g sugar
- 1 drop yellow food colouring, adjust to personal preference
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 255 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15 Min
Chilli Stuffed Fish
1h
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35 min
Sambal Belacan
10min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4sa 20 dk
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 Min