Zařízení & příslušenství
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Dumplings
-
flour plus extra for dusting300 g
-
milk150 g
-
oil50 g
-
salt2 pinch
-
3 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh parsley leaves only3 sprigs
-
onion cut into quarters50 g
-
beef finely minced100 g
-
Arabian spice mix1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
pine nuts (volitelně)20 g
Soup
-
olive oil20 g
-
20 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh coriander roughly cut10 sprigs
-
garlic cloves3
-
yoghurt1500 g
-
cornstarch (35 g)2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2088 kJ /
499 kcal
Tuk
21.1 g
Sacharidy
56.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kashta cream
10min.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Chicken moghrabieh
1hod. 25min.
Okra and meat stew (bamia)
1hod.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.