Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2498 kJ / 597 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Sacharidy
- 61.8 g
- Tuk
- 24.8 g
Alternativní recepty
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Chocolate Fudge Icing
5 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Portuguese Custard Tarts
1 godz. 10 min
Marzipan bites
45min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Ultimate Chocolate Cake
2 godz. 15 min
Blackberry Jam
45min
Dark Chocolate Sauce
5 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Red Velvet Cake
1h 20min