Zařízení & příslušenství
Baklava
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
20 portions
Suroviny
Baklava
-
350 g walnuts, shelledunsalted pistachio nuts350 g
-
butter cut in pieces80 g
-
sunflower oil50 g
-
sugar100 g
-
orange blossom water4 tbsp
-
filo pastry10 sheets
Syrup
-
sugar200 g
-
water100 g
-
ground cinnamon (volitelně)1 tbsp
-
blossom water1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.6 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tuk
16.1 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spinach Fatayers
2h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Umali
1h 25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken pastilla
1h 10min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1h 15min