Zařízení & příslušenství
Semolina cake (namoura)
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
12 portions
Suroviny
Semolina cake
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing50 g
-
sugar200 g
-
yoghurt400 g
-
medium wheat semolina450 g
-
fine semolina150 g
-
baking powder1 tsp
Syrup
-
water100 g
-
sugar300 g
-
blossom water1 tsp
-
rose water (volitelně)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Assembly and baking
-
blanched almond12
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7.6 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tuk
7.7 g
Sacharidy
83.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Marble cake
2hod.
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min.
Kashta cream
10min.
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Arseeyah
50min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Gazelle horns
1hod.
Chicken pastilla
1hod. 10min.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13hod. 30min.