Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul pentru colțunași
- 1 lingură ulei vegetal, plus pentru uns
- 150 g apă, plus 10 g dacă este nevoie
- 300 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- ¼ linguriță sare
Umplutura și colțunașii
- 400 g frunze de varză albă, tăiate bucăți
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g carne tocată de porc
- 530 g apă
- 20 g sos de soia
-
10
g vin de orez
nebo 10 g sake - ½ linguriță zahăr
- ½ linguriță piper măcinat
- 1 lingură ulei de susan, virgin (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Miso cu vinete sous-vide
Keine Bewertungen
Burgeri cu sfeclă și halloumi
1j
Curcubeu la micul dejun
Keine Bewertungen
Panzanella cu fructe de mare
1j
Pâine albă pentru toast și pesto cu spanac
1h 55min
Tagine de miel cu caise și miere
1h 50min
Ardei în sos dulce-acrișor
30 min
Cremă de lămâie
1j
Paris-Brest
6h 40min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 min
Caramele
2j
Salată rusească de sfeclă roșie
1h 10 min