Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul pentru colțunași
- 1 lingură ulei vegetal, plus pentru uns
- 150 g apă, plus 10 g dacă este nevoie
- 300 g făină, plus pentru pudrat suprafața de lucru
- ¼ linguriță sare
Umplutura și colțunașii
- 400 g frunze de varză albă, tăiate bucăți
- 1 ½ linguriță sare
- 350 g carne tocată de porc
- 530 g apă
- 20 g sos de soia
-
10
g vin de orez
nebo 10 g sake - ½ linguriță zahăr
- ½ linguriță piper măcinat
- 1 lingură ulei de susan, virgin (15 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Baghetă
3h 45min
Spumă de ananas
Žádné hodnocení
Brunch franțuzesc
Žádné hodnocení
Lichior din fructe de pădure
30 Min
Agrișe și biscuiți cu ghimbir la pahar
Žádné hodnocení
Budincă cu fructe de vară
24h
Fursecuri de ciocolată neagră cu umplutură de cremă de brânză
2 Std. 30 Min
Paris-Brest
6 godz. 40 min
Găluști cu ciocolată și sos de cireșe
1h 30min
Înghețată de banane cu sos de caramel sărat
15min
Supă de castraveți cu frigărui de crevete
35 Min
Sos bearnez
15min