![Pere în vin roșu Pere în vin roșu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FCBFB78-FAEF-4E3C-BBE2-2FB9F4048064/Derivates/7DAC2A11-B66A-4E80-A257-9BCA0246A76F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g vin roșu (ex. Beaujolais sau Dolcetto)
- 100 g zahăr
- 1 linguriță miere
- 2 bețe de scorțișoară (cca. 5 g)
- 3 cuișoare
- 800 g pere, curățate, tăiate sferturi, fără cotor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Sorbet cu portocală și vin spumant
8 godz. 20 min
Tartar de vită
10min
Budinci de quinoa cu sos de zmeură
2h
Spată de porc sous-vide
No ratings
Bavareză de sparanghel
No ratings
Pahare cu somon și andive
No ratings
Chilli vegetarian
1h 5min
Bolul cu carne de porc și hoisin
30min
Bolul cu tahini și cușcuș
30min
Supă de castraveți cu frigărui de crevete
35min
Bolul-curcubeu
1h 20min
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min