Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g vin roșu (ex. Beaujolais sau Dolcetto)
- 100 g zahăr
- 1 linguriță miere
- 2 bețe de scorțișoară (cca. 5 g)
- 3 cuișoare
- 800 g pere, curățate, tăiate sferturi, fără cotor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Orez mediteranean, cu fructe de mare și chorizo
1h 5min
Supă de ceapă în stil franțuzesc
5h 30 min.
Pere în vin roșu, gătite lent
Žádné hodnocení
Sos de piper
30min
Sos Beurre Blanc
20min
Pere cu brânză și miere
15min
Chawan mushi (cremă japoneză de ou, sărată )
35min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Slush de lămâie
10min
Burgeri din sfeclă roșie cu ceapă caramelizată
3h 10min
Sos Roquefort
20min
Supă cremă de sparanghel
25min