Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit roulé façon madeleine
- 4 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre
- 120 g de beurre
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 100 g de farine
La mousse au chocolat
- 150 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 180 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 3 œufs entiers
- 40 g de sucre
- 20 g de jus d'orange
- le zeste d'orange, d'une 1/2 orange, râpée
La crème au beurre
- 2 œufs entiers
- 70 g de sucre
- 15 g d'eau de fleur d'oranger
- 175 g de beurre, froid et coupé en morceaux
- 5 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2387 kJ / 574 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffins au chocolat
45 min
Bao-Buns à l’Egg poacher
Žádné hodnocení
Canestrelli (Biscuits italiens aux jaunes d'oeufs)
Žádné hodnocení
Gratin de poisson et pommes de terre
1u. 10min
Moutarde aux figues
1h
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Liqueur de mangues
Žádné hodnocení
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35 Min
Œufs colorés en vert
Žádné hodnocení
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Bûche de Noël
2sa 45 dk
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min