Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de noisettes
- 180 g de sucre
- 80 g de miel
- 130 g de beurre, en morceaux
- 150 g de crème
- 180 g d'amandes, moulues
- 150 g de glaçage foncé, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 204 kJ / 49 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain vaudois à la croix
13h 30min
Läckerli de Bâle
1u. 10min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Pain croustillant à l’épeautre
Žádné hodnocení
Liqueur d'oranges
Žádné hodnocení
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Cantucci
1h 50min
Biscuits aux noix
1 Std. 15 Min
Beurre
40 Min
Gâteau de Linz
1h
Tresse russe aux canneberges
3h