Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Génoise
- 4 blancs d'œufs
- 80 g de sucre
- orange
- 4 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe d'eau, chaude
- 80 g de farine
Garniture
- 100 g de sucre
- 200 g de chocolat noir, en morceaux
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau à la crème
45min
Galettes à la semoule sucrée
Žádné hodnocení
Génoise
1 Std. 50 Min
Merveilles
1h 10 min
Beignets aux pommes
45min
Gâteau de Pâques
1 Std. 55 Min
Bûche au chocolat et à l'orange
3h 45min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1h 40min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 godz. 30 min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min