Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gesüsster Mürbeteig
- 100 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken
- 370 g Weissmehl, und etwas mehr für die Form und die Arbeitsfläche
- 1 Ei
Schokolade-Zitronen-Crème
- 200 g Vollmilch
- 200 g Rahm, 30% Fettgehalt
- 100 g frischer Zitronensaft
- Zitronenschale, von 1/2 Zitrone
- 4 Eigelbe
- 100 g Zucker
- 250 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 30 g dunkle Schokolade, 99% Kakao, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3263 kJ / 782 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Mud cake
2h 30min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Studententaler
40min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Käse-Kräcker
1h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Gewürznüsse
45min
Brownies
1h
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Wiener Schoggi-Sablés
50 min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 Std. 50 Min