Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereiten)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Rahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Waffelflocken
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken
- 70 g Butter
- 175 g Gavottes® Waffelröllchen, in Stücken
Geléeherz und Himbeermousse
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 600 g Himbeeren, frisch oder gefroren und aufgetaut
- ½ Päckchen Agar-Agar (4 g)
- 80 g Zucker
- 260 g Rahm, sehr kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4007 kJ / 960 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Madeleines
1 godz.
Schoggi-Madeleines
30min
Oliven im Knuspermantel
1h 30min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Nessuna valutazione
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24 Std.
Gazellenhörnchen
1 godz.
Cantucci
1j 50 menit
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Wiener Schoggi-Sablés
50min
Caramel-Macarons
1j 50 menit