Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Weissmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 65 g Butter, in Stücken
- 35 g Wasser, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 250 g Käse, gerieben, 4 Sorten Halbhartkäse (je ca. 60 g Greyerzer, Emmentaler, Appenzeller, Grana Padano)
- 400 g Vollmilch
- 100 g Rahm
- 40 g Weizenmehl
- 1 TL Backpulver
- 30 g Butter
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 16.68 g
- Sacharidy
- 20.16 g
- Tuk
- 26.17 g
- Vláknina
- 0.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2 godz. 15 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Erdbeer-Quarktorte
2 Std. 50 Min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Konditorcreme
15min
Erdbeertarte mit Milchschoggi
4 godz. 45 min
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Zwiebelwähe
1 Std. 15 Min