Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln, mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
nebo 300 g Waadtländer Saucisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3748 kJ / 900 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Pizza vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Körner-Bagels
2h
Knöpfli
50min
Mini-Calzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Berner Rösti
40min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Berner Zopf
1h 45min