
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser lauwarm
- 1 TL Zucker
-
½
Würfel frische Hefe (ca. 20 g)
nebo 1 Päckchen Trockenhefe (7 g) - 400 g Mehl und etwas mehr zum Auswallen
- 30 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Fertigstellung
- 2 Bundzwiebeln mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
- 180 g Crème fraîche
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 380 g Kartoffeln, festkochend geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
-
300
g Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
nebo 300 g Waadtländer Saucisson
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 900 kcal / 3748 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Aprikosenwähe
1hod. 10min
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min
Knöpfli
50min
Pizza vier Jahreszeiten
1hod. 30min
Focaccia mit Tomaten
40min
Lauch-Speck-Tarte
1hod.
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45min
Käse-Spätzli
1hod. 10min
Berner Rösti
40min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min