Waadtländer Flammkuchen

Waadtländer Flammkuchen

4.7 31 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Teig
  • Wasser lauwarm
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe (ca. 20 g)
    ½ Würfel
    1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)
  • Mehl und etwas mehr zum Auswallen
    400 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 ½ TL
Fertigstellung
  • Bundzwiebeln mit dem Grün, halbiert, Grün in Stücken (3 cm)
    2
  • Crème fraîche
    180 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Kartoffeln, festkochend geschält, in gehobelten Scheiben (1 mm)
    380 g
  • Saucisse aux choux (Kabiswurst), aufgeschnitten, Inneres herausgeschabt, zerzupft
    300 g
    300 g Waadtländer Saucisson

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 25 g
Kalorie 3748 kJ / 900 kcal
Tuk 48 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...