Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 30 g Milch
- 20 g Passionsfruchtsaft
- 75 g Vollrahm
- 50 g Honig
- 200 g weisse Schokolade, in Stücken
- 1 Prise Lebensmittelfarbe, Farbe nach Belieben
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
- 150 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 15 g Haselnussöl
- 150 g Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
Schoggi-Passion-Emulsion
- 90 g Milch
- 90 g Vollrahm
- 75 g Passionsfruchtsaft
- 2 Eigelbe
- 40 g Zucker
- 180 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 818 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Oliven im Knuspermantel
1h 30min
Poulet-Birnen-Pie
2h 40min
Amarettini
1h 30min
Kakao-Espresso-Mandeln
50min
Mango-Cayenne-Juice
15min
Schwarzwäldertorte
2 godz. 30 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 godz. 15 min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45min
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min