Gianduja Schoggi-Passion

Gianduja Schoggi-Passion

3.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 40min.
25 Portionen

Suroviny

Glasur (am Vorabend zubereitet)
  • Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
    2 Blätter
  • Milch
    30 g
  • Passionsfruchtsaft
    20 g
  • Vollrahm
    75 g
  • Honig
    50 g
  • weisse Schokolade in Stücken
    200 g
  • Lebensmittelfarbe Farbe nach Belieben
    1 Prise
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
  • Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
    150 g
  • Haselnussöl
    15 g
  • Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
    150 g
Schoggi-Passion-Emulsion
  • Milch
    90 g
  • Vollrahm
    90 g
  • Passionsfruchtsaft
    75 g
  • Eigelbe
    2
  • Zucker
    40 g
  • dunkle Schokolade, 70 % Kakao in Stücken
    180 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 818 kJ / 197 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...