![Gianduja Schoggi-Passion Gianduja Schoggi-Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da567854-0ce5-4af8-bfc7-b0a45a5971c5/Derivates/43a194d5-a6f5-431d-b840-564d6858a7f1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 30 g Milch
- 20 g Passionsfruchtsaft
- 75 g Vollrahm
- 50 g Honig
- 200 g weisse Schokolade, in Stücken
- 1 Prise Lebensmittelfarbe, Farbe nach Belieben
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
- 150 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 15 g Haselnussöl
- 150 g Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
Schoggi-Passion-Emulsion
- 90 g Milch
- 90 g Vollrahm
- 75 g Passionsfruchtsaft
- 2 Eigelbe
- 40 g Zucker
- 180 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 818 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoggi-Caramel-Mousse
4j 30 menit
Dumplings
45 Min
Kaffee-Sabayon
10min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1h 55 phút
Schoggi-Charlotte mit Banane
24h
Gazellenhörnchen
1 Std.
Kaffee-Granita
8 Std. 10 Min
Apfel-Safran Millefeuille
3 Std. 15 Min
Schoggigipfeli
3 Std. 35 Min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Schoggi-Soufflé
40 Min
Pistazien-Glace
10h 35 min