Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 2 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 30 g Milch
- 20 g Passionsfruchtsaft
- 75 g Vollrahm
- 50 g Honig
- 200 g weisse Schokolade, in Stücken
- 1 Prise Lebensmittelfarbe, Farbe nach Belieben
Gianduja mit Schokolade und Erdnüssen
- 150 g Erdnüsse, trockengeröstet, ungesalzen
- 15 g Haselnussöl
- 150 g Schokolade mit Caramelaroma, in Stücken
Schoggi-Passion-Emulsion
- 90 g Milch
- 90 g Vollrahm
- 75 g Passionsfruchtsaft
- 2 Eigelbe
- 40 g Zucker
- 180 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 818 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mud cake
2 godz. 30 min
Schoggi-Croustillant im Whoopi Pie-Look
1u.
Schoggi-Zeltli
3h
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17h
Leichtes Schoggi-Küchlein
2 godz. 15 min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45min
Crème brûlée mit Schoggi
3ωρ. 10 λεπτ.
Erdbeerpudding mit Birnen
24 Std.
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Haselnuss-Glacé
6h 20 min
Piña Colada-Sorbet
30 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min