Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna-Cotta
- 500 g Halbrahm
- 30 g Zucker
- 2 Blätter Gelatine, ca. 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 50 g weisse Schokolade, in Stücken (2 cm)
Passionsfrucht-Sauce
- 100 g Orangensaft
- 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 2 EL Honig, flüssig
- 4 Passionsfrüchte, halbiert, Fruchtfleisch herausgelöst
Anrichten
- 20 g weisse Schokolade (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2139 kJ / 513 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Pannacotta mit Mango-Coulis
4h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 Std. 15 Min
Toblerone®-Mousse
3h 10 min
Café-de-Paris
30 Min
Süssmostcreme
4h 15min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Sauce béarnaise
20 min.
Panna cotta
6h 15min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Gemüsetatar
25 min