Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache al cioccolato al latte
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 75 g di panna con il 35% di grassi
- 130 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 50 g di zucchero
Il tortino
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 90 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 40 g di cioccolato al latte, senza zucchero, a pezzi
- 20 g di burro
- 500 g di acqua
La decorazione
- riccioli di cioccolato al latte o di cioccolato bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe
1h 15min
Pancakes
40min
Crêpes
1h 15min
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Churros
1h 15min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3 godz. 15 min
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40min
Knöpfli
50 min
Torta di Pasqua
1 godz. 55 min
Mini maddalene al cioccolato
Žádné hodnocení
Knöpfli
50 min
Spätzle al formaggio
1 Std. 10 Min