Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane per toast
16h
Pane rustico
2h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane paesano
3h
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Succo di crescione e fragole
Žádné hodnocení
Panini al müesli
Žádné hodnocení
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min