
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro per spolverizzare
- 30 g di farina per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 571 kcal / 2389 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 115.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento allo yogurt
5min
Pan Brioche
5hod.
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Pane a fisarmonica alle erbe
1hod. 20min
Semifreddo nocciolato
Žádné hodnocení
Cosce di dama
Žádné hodnocení
Corona dei Re Magi con uvetta
1hod. 55min
Pizzette "Tricolore"
Žádné hodnocení
Pane ticinese
1hod. 50min
Treccia al burro a 6 capi
2hod. 35min
Treccia bernese
1hod. 45min