Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 70 g di burro, a pezzi, un po' di più per ungere
- 40 g di zucchero
- 2 uova
- 100 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Ripieno
- 250 g di zucchero
- 1 limone, solo la scorza, senza la parte bianca
- 100 g di burro, morbido
- 250 g di formaggio fresco spalmabile, a pezzi
- 7 uova, albumi e tuorli separati
- 40 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di aroma al limone
- 1 cucchiaino di estratto di mandorla
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1000 g di ricotta fresca
- 70 g di maizena
Glassa al limone
- 100 g di zucchero a velo
- 30 g di succo di limone
- mirtilli, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1683 kJ / 400 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote argoviese
2h
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Biscotti di linz
3h 15min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Panini Varoma
2h 15min
Bon bon al cioccolato bianco
Žádné hodnocení
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane all'aglio
15 Min
Treccia bernese
1h 45min