Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak (volitelně)
- 700 g kabak, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber, damak tadına göre
- 10 g tereyağı
-
40
g krema
nebo 40 g labne peynir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 401 kJ / 96 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pırasa ve Patates Çorbası
45 min
Patatesli Ispanak Çorbası
45 min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 min
Peynirli Sebze Çorbası
35 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 min
Sebze Çorbası
35 min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1 godz.