Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g ıspanak yaprağı, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 100 g kuru nohut
- 800 g su
- 1 tk tuz
- 200 g soğan, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 30 g zeytinyağı
- 250 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 3 diş sarımsak
- 100 g turp, küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 tutam karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 815.3 kJ / 195.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 7.9 g
Alternativní recepty
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Kadifemsi Sebze Çorbası
45min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Köy Ekmeği
Žádné hodnocení
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h
Patatesli Ispanak Çorbası
45min
Taneli Sebze Çorbası
50min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min