Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ demet maydanoz yaprağı, taze
- 3 dal dereotu yaprağı (volitelně)
- 175 g kırmızı mercimek (ıslatılmamış hali 175 g), bol sıcak suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 160 g kinoa (ıslatılmamış hali 160 g), bol suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 365 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 20 g biber salçası
- 20 g domates salçası
- 1 tk kimyon, toz, damak tadına göre
- ½ - 1 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 1 - 2 tk tuz, damak tadına ve kullandığınız salçanın tuz oranına göre ayarlayın
- 3 - 4 dal taze soğan,dilimlenmiş (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 30 adet
- Kalorie
- 10918 kJ / 2612 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 306 g
- Tuk
- 104 g
- Vláknina
- 61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 Std. 15 Min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 Min
Zencefilli Salata Sosu
10 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2hod. 55min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Rokalı Pesto
10 Min
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Badem Sütü
6h 10min