Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
nebo 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min.
Nohut ve Bulgurlu Bowl
30 min
Patates Graten
1h 10 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55u.
Cosmopolitan
5min
Rokalı Pesto
10 λεπτ.
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min