Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm), (bk. öneriler)
Bolonez Sosu
- 200 g karışık sebze (ör. kereviz sapı, havuç, soğan), küçük parçalara bölünmüş (3 cm)
- 40 g zeytinyağı
- 800 g dana kıyma, 3-4 parçaya bölünmüş
-
100
g su
nebo 100 g sek beyaz şarap - 300 g doğranmış domates konservesi
- 1 - 1 ½ tk tuz, damak tadına göre
- ½ - 1 tk karabiber, damak tadına göre
Beşamel Sos
- 1000 g süt
- 80 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g un
- 1 tk tuz
- 1 - 2 tutam toz muskat
Lazanya ile birleştirme
- tereyağı, yağlamak ve süslemek için
- 30 - 40 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 - 220 g kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen, 12 yaprak ( yakl.10 cm x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 4161 kJ / 994 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Bolonez Sos
1h 5min
Patates Püresi
50 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30 min.
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Kabak Lazanya
45 min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Beşamel Sos
15min
Kremalı Mantar Çorbası
20 Min