Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina
- 15 g di lievito fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua, tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietole, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta, precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini di San Gallo
26h 30 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Salsa al cioccolato per tutti i giorni
20min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Tortina al cioccolato e limone
Žádné hodnocení
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 godz. 35 min
Bevanda disintossicante per la pelle
Žádné hodnocení
Quiche di porro
1h 45min
Café de Paris
30 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 godz. 30 min
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20min