
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole le foglie mondate e ben asciutte
nebo 400 g di indivia belga le foglie mondate e ben asciutte - 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- farina per il piano di lavoro
- Nutriční hodnoty
- na 10 porzioni
- Kalorie
- 204 kcal / 853 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caponata di lenticchie
1hod.
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Pizzette "Tricolore"
Žádné hodnocení
Trancetti al cioccolato ed arancia
2hod. 40min
Tortini di riso con carne
Žádné hodnocení
Olive croccanti
1hod. 30min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Blinis ai ceci e pomodori
30min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1hod.
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min