Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 4 albumi d'uovo
- 80 g di zucchero
- scorza d'arancia, di 1 arancia, preferibilmente Bio, finemente grattugiata
- 4 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di acqua, calda
- 80 g di farina
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 100 g di burro, morbido, a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1938 kJ / 464 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1h
Biscotti milanesini
3h
Glassa di zucchero
10 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Nenhuma avaliação
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Nenhuma avaliação
Crostata di mele
1h 15min
Torta americana al cioccolato
2 Std. 30 Min
Rose del deserto al cioccolato
50min
Vulcano al cioccolato
15 Min
Rotolo al limone
3h
Torta di Zugo al kirsch
4h